donderdag 27 oktober 2011

Aardappelsalade met sperzieboontjes


500 gram biobaby,s of een ander soort/merk krielaardappeltjes, 250 gram sperziebonen, bakje trostomaatjes, 1 ui, olijfolie, witte wijnazijn, theelepel mosterd, scheutje agave stroop, peper en zout, handje verse peterselie en bieslook.

Was de krieltjes en kook ze in 15 minuten gaar. Snij de boontjes in stukjes, was ze en stoom ze in 15 minuten gaar. Je kan ze natuurlijk ook meekoken met de aardappeltjes. Halveer de tomaatjes en snipper de ui ragfijn.

Maak een dressing van olie, agave, azijn, mosterd, peper, zout, ui, peterselie en bieslook. Hussel goed door elkaar. Meng in een schaal de biobaby,s. sperzieboontjes en tomaat. Giet de dressing over de salade en meng alles goed door elkaar. Laat een paar uurtjes intrekken en serveer op kamertemperatuur

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen