woensdag 19 oktober 2011

Enchilada,s met bonen

Blik kidneybonen, blik zwarte boontjes (natuurwinkel), blik baked beans, blik witte bonen, 2 blikken tomatenblokjes, 250 gram grof geraspte wortel, 2 uien gesnipperd, snufje chilipoeder, tl komijn poeder, 4 grote wraps, punt vegetarische Cheddar (AH), groot potje creme fraiche.

Fruit de uien en wortel in wat olie en breng op smaak met chilipoeder en komijn. Voeg de bonen en tomaatblokjes toe en laat op laag vuur een kwartiertje pruttelen. Rasp de cheddar en meng met de creme fraiche. Schep een kwart van het bonenmengsel in een ovenschaal. Vul de wraps met de helft van het bonenmengsel en rol ze op. Steek vast met prikkers. Schep de rest van het bonenmengsel en het cheddar/creme fraichemengsel over de wraps. Zet de schaal een paar minuten onder de rill van de oven tot de kaas gesmolten is. Serveer met een groene salade.

Vegan versie: Vervang de kaas en creme fraiche door Cheezly en silken tofu.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen