donderdag 27 oktober 2011

Stacked Enchiladas

1 rode paprika, 1 oranje paprika beide in blokjes, 1 courgette in blokjes, 1 grote ui gesnipperd, 2 teentjes knoflook geperst, 1 blik zwarte bonen uitgelekt en afgespoeld, scheut olijfolie, peper en zout, 1 theelepel komijnpoeder, snufje chilipoeder, 1 eetlepel klein gesneden jalapenopepers uit een potje, verse koriander of peterselie, 1 grote pot wrapsaus en 1 pot tacosaus, pak tortilla,s punt cheddar geraspt.

Verhit de oven op 200 gr.

Doe de kleingesneden groenten in een ovenschaal. Giet er wat olijfolie over, hussel goed door en bak 30/40 minuten. Haal de groenten uit de oven en meng de bonen en de jalapeno er door. Breng op smaak met knoflook, koriander of peterselie, komijn, chilipoeder, peper en zout.

Meng de wrapsaus en de tacosaus. Leg op de bodem van een ovenschaal en paar wraps (misschien moet je ze halveren) Schep daar wat saus over, wat groenten en wat kaas. Ga verder tot alles op is en eindig met een laag wraps, saus en kaas. Zet de oven op 175 graden, schuif de schaal in de oven en bak in 20 minuten gaar. Serveer met een salade en guacamole

Geen opmerkingen:

Een reactie posten