dinsdag 8 november 2011

Mexicaanse lagen dip

Voor als je in een winterdip zit, of gewoon omdat je dippen wil. Maar wel een beetje gezond en heel erg lekker. Ik heb er geen foto van helaas. Het was al op voordat het fototoestel er aan te pas kon komen!

Blik refried beans, avocado, ui, knoflook, tomaat, tabasco of een andere hete pepersaus, eetlepel jalapeno pepers uit een potje, snuf djintan, bakje zure room, paar taggia olijven fijn gehakt, citroensap, peterselie, punt cheddarkaas.

Verwarm de refried beans in een pan en breng op smaak met de jalapeno pepers, tabasco en djintan. Schep een laag van de bonen puree op een bord. Prak de avocado fijn en meng het citroensap er door. Snij de tomaat en de ui ragfijn en meng er de peterselie, citroensap en een beetje gehakte jalapeno door. Schep de helft van het tomatenmengsel door de avocado puree.

Schep de avocadopuree op de bonen, daarop de rest van de tomaat, de zure room, de cheddar kaas en als laatste de olijven. Zak tacochips erbij en dippen maar.

Bron met prachige foto,s vind je hier:Pioneer Woman

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen