donderdag 1 december 2011

Penne met champignon/tomatensaus

400 gram spagetti, 2 blikken tomaatblokjes, bakje champignons, eetlepel kappertjes, 1 ui, teen knoflook, eetlepel taggia olijven, Italiaanse keukenkruiden, eetlepel groente bouillonpoeder, peper.

Snipper de ui en de knoflook. Snij de champignons in plakjes. Verhit wat olie in een pan en fruit uien knofook glazig. Voeg de blik tomaten toe en de champignons. Breng langzaam aan de kook. Voeg dan de kappertjes en de olijven toe. Breng op smaak met bouillon, peper en Italiaanse keukenkruiden. Laat een half uurtje op laag vuur pruttelen.

Ondertussen kook je de penne volgens gebruiksaanwijzing op het pak. Schep de spagetti uit het water en voeg direkt aan de saus toe. De saus bind dan enigzins door het zetmeel dat uit de pasta komt.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen