vrijdag 23 december 2011

Roti

4 roti (Amazing Oriëntal of een andere toko) 4 grote aardappels, 200 gram kousenband, 6 eieren, ui, masala kerrie (Chan's) sambal, maggiblokjes of nog liever biologisch basis bouillonpoeder, olie.

Kook de eieren hard in 9 minuten. Pel de eieren. Strooi wat masala kerrie op een bord en rol de eieren door de kerrie.

Schil de aardappels en snij ze in grote stukken. Verhit wat olie in een pan en fruit de aardappels kort aan. Fruit wat kerrie, sambal en bouillon mee en zet het geheel dan onder water. Laat 20 minuten koken en roer regelmatig om.

Verwijder de kontjes van de kousenband en snij in stukjes van 3 cm. Spoel de kousenband af. Snipper de ui en fruit in wat olie. Voeg de kousenband toe en een bouillonblokje en kook de kousenband in 10/15 minuten gaar.

Verwarm de roti in een koekenpan of in de magnetron. Schep wat aardappels, kousenband en ei op je bord en serveer met de roti en een theelepel rotisambal.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen