dinsdag 3 januari 2012

Big Vegan

Heel veel lekkere veganistische recepten en heel veel informatie over het hoe en wat van veganistisch eten. Met recht een Big Vegan!

Besteld bij The Book Depository

4 opmerkingen:

 1. Ziet er goed uit. Wat ik meestal mis bij vegan kookboeken zijn de inspirerende afbeeldingen. Op amazon wordt ik er niet echt wijzer uit of er nu veel afbeeldingen in staan of niet?
  Heb je er al recepten uit geprobeerd?
  Zet deze iig even in mijn "wish list" bij bookdepository.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Er staan niet veel plaatjes in helaas. Ik kreeg het boek met kerst dus heb het nog niet zo lang. Wel maakte ik de rendang met sperziebonen aardappels uit het boek. Maar ik zie zoveel lekkere recepten staan
  Het lukt mij even niet om de link te plaatsen maar rechts bij de labels vind je het recept van de rendang onder 'sperziebonen'. Ik ben erg blij met bookdepository, je betaald geen verzendkosten en ze zijn goedkoop.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dankjewel voor je reactie. Bookdepository is inderdaad top. Er zit overigens nog wel een prijsverschil tussen de .com versie en de .co.uk is altijd wel even nuttig om die twee te vergelijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @dani: Goede tip, ik heb toch teveel betaald bij U.K. Iedere euro is er eentje, kan weer voor een ander leuk boek weggelegd worden. Maar vergeleken bij The American Bookstore is het een 'peanut' Die zijn behoorlijk aan de prijs:(

  BeantwoordenVerwijderen