zondag 1 januari 2012

Kerstovers en kastkoken...

We eten al de hele week met wat Kerstkliekjes en met dat wat op voorraad in de kast, koelkast en vriezer is. Alleen maandag nog en dan ga ik dinsdag weer boodschappen doen. Het enige wat ik haalde was wat brood melk, yoghurt, kaas, fruit,beetje groente, chippies, olijven en mousserende wijn om op het nieuwe jaar te proosten. Staat er genoeg in je voorraadkast denkt u waarschijnlijk. Is ook zo, maar het komt ook neer op creativiteit.

We aten:
Dinsdag: tortellini met bolognese saus* en penne met en champignon/mascarpone saus* en Eton Mess (daar haalde ik wel verse aardbeien voor...)
Woensdag: baked beans (La Bio Idea) hashbrowns, guacamole en een stukje seitanbrood, restje Christmaspudding toe
Donderdag: Thaise rijst, atjar ketimoen, roedjak manis, telor kerrie en nog een beetje roomijs toe
Vrijdag: burritos met guacamole en tomatensalsa
Zaterdag: brood met een gebakken eitje en seitanbroodjes
Zondag: groentesoep met bruschetta en flammenkeuchen
Maandag: zuurkoolstamppot met ananasburger

Afijn, de restjes zijn op gegeten en de kasten weer wat leger.
* recepten volgen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten