woensdag 25 januari 2012

Quesedillas met aardappel


8 wraps, pond kruimige biologische aardappels, 1 mozzarella kaasje, punt cheddar of een stuk Cheezly, bosje lente uitjes, teen knoflook, 1/2 rode paprika, scheut chilisaus, eetlepel jalapeno pepers uit een potje, peterselie of koriander, olie.

Kook de aardappels, laat ze enigzins afkoelen en rasp ze met schil en al. Snij de lente ui in ringetjes, de paprika in hele kleine blokjes, pers de knoflook uit, snij de jalapeno pepers fijn en rasp de kaas.

Meng aardappel en de rest van de ingrediënten door elkaar. Vet de wraps aan een kant in met olie, draai de wraps met de ingevette kant om en beleg de helft van de wraps met wat van het aardappelmengsel. Vouw de wraps dubbel en steek vast met een cocktailprikker. Verhit een pan en bak de wraps aan beide zijden tot dat de kaas gesmolten is en beiden kanten een beetje bruinig kleuren.

Serveer met een salade.

Bewerkt recept, bron:Vegan Dad

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen