zaterdag 28 januari 2012

Stokbrood gevuld met champignons


2 grote stokbroden (geen afbak), peterselie, bieslook, bakje champignons, bakje kastanje champignons, knoflook, bol mozzarella, punt cheddar of  gebruik Cheezly als je het veganistisch wilt, peper, zout.

Snij het stokbrood in de lengte en peuter het brood los. Doe het brood samen met bieslook, peterselie en knoflook in een keukenmachine en maal tot grove kruimels. Snij de champignons in stukjes en bak in wat boter. Voeg de broodkruimels aan de champignons toe en roer alles goed door. Breng op smaak met peper en zout.

Schep het mengsel in de stokbroden en wikkel de stokbroden in aluminiumfolie. Verhit de oven op 200 graden. Laat het stokbrood 10 minuten bakken. Ondertussen rasp je de kazen en meng ze door elkaar ( als je cheddar en mozzarella gebruikt) Haal de broden uit de oven, verwijder het folie en strooi de kaas over de broden. Zet de broden terug in de oven en laat de kaas smelten.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen