donderdag 16 februari 2012

Marqt Den Haag

Het wordt steeds leuker in hartje Den haag. Vanaf vandaag (16 februari) is er een filiaal van Marqt op de Hofweg gevestigd. In het oude filiaal van Meddens, tegenover het Regeringsgebouw, vlak bij De Passage, en Dudok en daar waar op woensdag de boerenmarkt is. Ik ben wel duidelijk genoeg geloof ik...

Morgen ga ik kijken:)

Bron foto WWW

6 opmerkingen:

 1. leuk he! ik ben er vanmiddag geweest. morgenochtend verslag online :) zeker toffe winkel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Chantal En nou nog een keer een Maoz, dan ben ik helemaal blij!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vind je de King Falafel niks dan? Daar haal ik regelmatig falafel. Hoewel ik de oude falafeltent op de Lange Poten ook heel goed vond, maar daar zit nu een Febo.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Chantal: Eigenlijk loop ik daar altijd voorbij...Maoz vind ik erg lekker maar ga dan toch maar eens King Falafel proberen , wie weet.Vanmiddag Bij Marqt geweest, ziet er goed uit, behoorlijk druk en een hoop Haagse Kak;)Toch ga ik liever naar EkoPlaza daar kan je een hoop veganistische produkten kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Winny,
  Ik ben vandaag bij Marqt geweest, ik moet zeggen het viel mij niet mee. Nou ben ik natuurlijk niet echt biologisch ingesteld, ik moest speltmeel hebben en maple syrup, maar kon het niet vinden. Geef mij maar Eko Plaza,een veel overzichtelijkere en schonere winkel. Wat vind jij ervan? Wat mij ook opviel in de binnenstad; dat er zoveel gebedeld werd.
  groeten, Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Caroline: Ha ha, ik kom iedere week wel in de stad en er wordt een hoop gebedeld vooral daar bij AH en Hema. Mijn voorkur gaat in dit geval ook uit naar EkoPlaza. Maar het is toch wel een aanwinst in het centrum. Het trekt toch weer wat ander publiek. Maar ik blijf lekker bij de Eko Plaza komen. Wist je dat de Natuurwinkel in Delft (Vrouw Juttenland) ook een EkopPlaza wordt. Vanaf 8 maart gaan ze open. Er is een tijdelijke winkel in de Choorstraat. Toch vind ik het leuk om bij Marqt naar binnen te lopen maar een hoop produkten zijn hetzelfde als de EkoPlaza. EkoPlaza verkoopt ook eigen merk. Wie weet ook wel speltmeel.Succes met wat je gaat bakken;)

  BeantwoordenVerwijderen