dinsdag 20 maart 2012

Curry van zoete aardappels


1 aubergine in blokjes,1 courgette in blokjes, 2 zoete aardappels geschild en in blokjes, 1/2 gele paprika, zaden verwijderd en in blokjes, 2 tomaten in stukjes, grote teen knoflook geperst, volle theelepel kerrie masala, blik kokosmelk, theelepel sambal, kneepje citroen, scheutje shoyu of sojasaus, peper en zout, pak tofu uitgelekt en in blokjes, pandan rijst, chapapti's.

Verhit olie in een pan en fruit de aardappel en aubergine. Voeg dan de rest van de groente toe en roerbak een paar minuten op hoog vuur. Breng de groenten op smaak met kerrie masala, sambal, shoyu, en citroen. Voeg de kokosmelk toe en net zoveel water dat alles onder staat, roer goed om en laat de schotel 15/20 minuten op laag vuur sudderen.

Verhit wat kokosolie en bak de tofublokjes knapperig en goudbruin. Serveer de curry met rijst en chapati's

Bewerkt recept bron: Odin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten