zaterdag 14 april 2012

Griekse ovenschotel

 
Zaterdag 26-03-2011-14

2 grote uien in ringen, 2 grote courgettes in plakken, 2 bakjes kerstomaatjes, 4 grote aardappels, 2 bakjes Greek van de Vegetarische Slager, olijfolie, oregano, munt, tijm, peper en zout.

Verwarm de oven op 200 graden.

Boen de aardappels schoon en kook 5 minuten in water. Snij de aardappels in parten. Doe aardappels, courgette, tomaatjes en uien in een grote ovenschaal. Besprenkel met flink wat olijfolie en strooi de kruiden erover. Breng op smaak met peper en zout. Hussel goed door elkaar.

Zet de schotel in de oven en bak 25 minuten. Haal de schotel uit de oven en schep voorzichtig de stukjes Greek door de groenten. Zet de schaal nog 15 minuten terug de oven in.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen