dinsdag 1 mei 2012

Deze week aten wij...

Zondag : vegetarisch menu bij vrienden (die niet vegetarisch zijn en heel erg hun best hebben gedaan om vegetarisch te koken, top!)
Maandag : stacked enchilada,s 
Dinsdag : nasi koening*, sambal goreng telor, sambal boontjes*, roedjak manis
Woensdag : melanzane parmiziana*
Donderdag : nasi rames vegetarisch van de toko
Vrijdag : romige risotto met verse asperges en parmezaanse kaas, espresso (op een zonnig en warm terras in Wenen achter de opera)
Zaterdag : groentesoep, knudeln met groenten en wat kaas uit de oven, raw chocolat taart, wederom op een terras in zon overgoten Wenen (vegetarisch/vegan restaurant).
Zondag :  pizza met artisjokken en champignons, espresso (Wenen)
Maandag : romige paddestoelen soep, tri de pasta, insalata mista, espresso (Wenen)

U ziet het, we waren een paar daagjes weg, naar een heel erg warm Wenen, heerlijk, en hebben vol op genoten van lekker eten, gebak, espresso,s biertjes, wijn en Apérol Spritzers. Maar daar later meer over, want wat een geweldige stad is dat!

*recepten volgen
Foto: WWW

2 opmerkingen:

  1. Wat een mazzel, Wenen is op het moment 1 vd warmste plekken in Europa. Heerlijk. Wij wilden kamperen bij Parijs, maar schuiven het naar Pinksteren ivm slecht weervoorspellingen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Gerry: inderdaad mazzel, het was zo rond de 30 graden, eigenlijk iets te warm maar klagen doen we niet. We hebben ook heel veel op terrasjes door gebracht en in prachtige tuinen en zijn net als de Weners gewoon neergeplofd en gaan liggen:)

    BeantwoordenVerwijderen