donderdag 3 mei 2012

Eton Mess

Ze zijn er weer, verse aardbeien, en daar kan je een heerlijk toetje van maken.

500 gram verse aardbeien in stukjes gesneden, 500 cl slagroom, 1 merinque (V&D)

Klop de slagroom stijf en breek de merinque in stukjes. Meng slagroom met de aardbeien en merinque. Schep in 4 schaaltjes en serveer onmiddelijk!

6 opmerkingen:

  1. Hallo Winny,
    Bedankt voor je inzending, ik heb het geplaatst.
    Zo lekker en simpel Eton Mess!
    groetjes, Caroline

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja lekker, Eton Mess! Ik heb heb ander recept: probeer een of meer Pavlova's te bakken en laat ze mislukken. Breek de te donkere stukken er af en gooi die weg; maak van de rest Eton Mess. Dus altijd succes. En misschien heb ik een volgende keer wel een mooie Pavlova.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Winny, ik was niet zo origineel met mijn inzending voor het foodblogevenet.. heb nl ook Eton Mess ingestuurd! Toen ik het wilde plaatsen zag ik jouw inzending.. Heeriljk hé!?
    Mooie blog heb je met lekkere recepten, ik kom vaker bij je langs!
    Groetjes Brenda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. @Brenda: Nou ja niet zo erg toch, die van jou ziet er veel beter uit. Die van mij is van hatsjikkiejee klaar, maar blijft ook erg lekker. Jij hebt er nog wat tijd en aandacht ingestoken. En kom gerust vaker langs, gezellig!

    BeantwoordenVerwijderen