donderdag 14 juni 2012

Avocado pesto pasta


Al het goede in een gerecht!

400 ram pasta naar keuze, 1 bascilicum plantje, bakje/zakje pijnboompitten, 2 avocado's, citroensap, 3 knoflooktenen, olijfolie, gemalen zeezout, gemalen zwarte peper, 8 zongedroogde tomaten op olie.

Kook pasta volgens gebruiksaanwijzing op het pak.
Halveer de avocado's, verwijder de pit en schep het vruchtvlees er uit. Doe avocado met pijnboompitten, bascilicum, knoflook, peper, zout, citroensap en olijfolie in een keukenmachine en pureer helemaal glad.

Knip de zongedroogde tomaatjes in kleine stukjes. Meng de pasta met de avocadopesto en schep de zongedroogde tomaatjes er door.

Zo.Lekker!

Bron : Chloé's Kitchen - Chloé Coscarelli

3 opmerkingen:

  1. Wauw dat klinkt heerlijk! Ik was hier al een tijdje naar op zoek :) Bedankt voor het delen van het recept.

    Groetjes Daphne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @daphne: het is zo,n perfecte combi en avocado's zijn eigenlijk altijd lekker!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hey leuk, dit recept staat ook in kookboek Puur Plantaardig, met allemaal lekker snelle, lekker gezonde recepten. Op de site devegetarier.nl staat het recept ook.

    BeantwoordenVerwijderen