dinsdag 19 juni 2012

Gegrilde groenten pizza

Pak pizzadeeg (natuuurwinkel), 1 aubergine, 1 courgette, 1 ui, rode en gele paprika, olijfolie, balsamico, tijm, oregano, peper, tomatensaus.

Snij aubergine, courgette, paprika en ui in plakken en meng in een kom met tijm, oregano, balsamico, olie en peper. Hussel alles goed door elkaar en leg op een bakblik. Verhit de oven op 225 graden en bak de groenten 20 minuten.

Bereid ondertussen het pizzadeeg volgens gebruiksaanwijzing op het pak en rol uit tot een mooie ronde pizzavorm en leg op een met bakpapier bekleed bakblik. Smeer een dunne laag tomatensaus  (Tomato Fritto of biologische passata/tomaten puree) over de pizzabodem. Leg de geroosterde groenen op de pizza en sprenkel er nog wat olijfolie over. Bak de pizza in 20 minuten gaar en bruin (220 graden) kijk wel af en toe of de pizza niet te donker wordt, niet iedere oven is hetzelfde!

Bron: Peta.Org

1 opmerking:

  1. Oh ziet er lekker uit. Ik heb van de week ook pizza gehad en die was ook erg lekker.

    BeantwoordenVerwijderen