maandag 1 oktober 2012

Aardappel frittata met pesto


3 personen

3 medium aardappels in dunne plakjes, grote teen knoflook geraspt, 6 eieren, plak zachte geitenkaas (bettine blanc) groene pesto zelf gemaakt of uit een potje, olijfolie, half bakje kerstomaatjes, peper en zout, koekenpan met een metalen steel die oven bestendig is.

Kook de aardappelplakjes 5 minuten. Laat uitlekken en afkoelen. Kluts de eieren met knoflook en peper en zout. Schep de aardapels er voorzichtig door. Verhit olie en schenk het eimengsel voorzichtig in de pan. Druk de tomaatjes in het eimengsel. Laat 5 minuten zachtjes bakken op laag vuur. Verhit ondertussen de oven op 200 graden.

Zet de pan in de oven en bak nof 15 minuten tot het ei gestold en gaar is. Haal de pan uit de oven, beleg met plakjes geitenkaas en schep de pesto er op..

Serveer met een salade en brood.

Bron: Good Food

Geen opmerkingen:

Een reactie posten