woensdag 10 oktober 2012

Tortellini met paprikaroomsaus

2 tot 3 personen

2 pakken verse tortellini met ricotta en spinazie, 2 gegrilde paprika,s uit pot, teen knoflook, eetlepel boter, bosje bascilicum, half pakje sojaroom, 125 gr geitenkaas (Chevre of Bettine Blanc) zout (optioneel) en peper, parmezaanse kaas

Kook pasta volgens gebruiksaanwijzing op het pak. Smelt de boter in een pan. Voeg knoflook, sojaroom, de gegrilde paprika,s 2/3 van de bascilicum en de geitenkaas toe. Laat de kaas smelten en pureer de saus dan. Breng op smaak met peper en eventueel nog wat zout. Schep de saus door de gare pasta, rasp er wat parmezaan en klein geknipte bascilicum over.

Bron bewerkt recept: Closet Cooking

2 opmerkingen:

  1. Ziet er lekker uit en makkelijk te maken bovendien. Was al even op zoek naar een saus met gegrilde - ga deze eens uittesten. Groeten uit Frankrijk, Lisette

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Lisette: Wie weet wel een lekker recept om je gasten voor te zetten. Tijd kost het in ieder geval niet;)

    BeantwoordenVerwijderen