zondag 2 december 2012

Ceasar salad wraps

Ceasardressing: 4 eetlepels veganaise of mayonaise, teen knoflook, theelepel mosterd, scheutje citroensap, scheutje olie, scheutje sojasaus of vegetarische worcesterhiresaus, zout en peper naar smaak.

Meng alles door elkaar en proef of het goed op smaak is.

8 grote wraps, 2 bakjes kipstukjes Vegetarische Slager, krop Romaanse sla, grote rode ui, 4 tomaten, parmezaanse kaas of Cheezly

Snij de sla in reepjes, de ui in ringen en de tomaten in blokjes. Verwarm de wraps kort in een pan of magnetron. Vul de wraps met sla, tomaat, ui en kipstukjes. Schep de saus er over, schaaf de kaas of Cheezly erboven en rol ze op. Steek vast met een cocktailprikker.

(Vegetarische worcestershire saus is verkrijgbaar bij Ekoplaza)

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen