donderdag 17 januari 2013

Vegan 'Chicken' Alfredo


Vegan pasta Alfredo
400 gram penne, spirali of strikjespasta, flinke klont plantaardige boter, 2 bakjes 'kipstukjes', 2 tenen knoflook,  glas witte wijn, 150 cl Alpro kookroom, bakje champignons in plakjes, theelepel groentebouillon poeder, handje peterselie, vegan parmezan of
Wilmersburger geraspte kaas, zout en peper.

Kook de pasta volgens gebruiksaanwijzing op het pak, spoel af en zet weg. Smelt de boter op laag vuur. Voeg de knoflook, room, bouillon en wijn toe en laat een paar minuutjes op laag vuur koken. Breng op smaak met peper en zout.

Bak in een andere pan de champignons en kipstukjes in wat boter en voeg aan de saus toe met de 'kaas' en meng door elkaar. Voeg de pasta aan de saus toe en strooi de peterselie er over.

Voeg eventueel nog wat peper, zout en 'kaas' toe.





Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen