zaterdag 19 januari 2013

Chocolade-pindakaas cups

Woensdag 08-06-2011-12

Voor 10/12 stuks.

1 cup is ongeveer 240 gram

1/2 cup plantaardige boter, 1/3 cup pindakaas, half pak countrycookies verkruimeld (AH) 1/4 cup agave stroop, 200 gram pure chocolade van mimimaal 70 % cacoa, 1/4 cup sojamelk, muffinplaat, 12 siliconencups.

Smelt de boter in een pan op half vuur. Meng de pindakaas, agavestroop en de koekkruimels door de boter. Haal het mengsel van het vuur, laat wat afkoelen en schep dan in iedere cup 2 eetlepels van het koekmengsel.
Smelt in een andere pan chocolade en sojamelk. Lepel over iedere cup wat van het chocolade mengsel. Laat een paar uur opstijven in de koelkast.

Bron bewerkt recept : The Kind Diet - Alicia Silverstone

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen