maandag 21 januari 2013

High Tea bij Bagels and Beans

Wat geven we onze moeder, die alles al heeft, en best nog actief is. Juist, een dagje iets leuks doen, lekker lunchen, high tea, museumbezoek, naar een hortus, tapas eten... Is ook leuk en gezellig voor mijn zus en mijzelf. En het is toch ook een mooi kado voor ons, als je je moeder zo ziet genieten.

We nodigde haar uit voor een high tea bij Bagels and Beans, in de Passage in Den Haag. Dat werd tevens de laatste keer in dit pand want Bagels and Beans sluit haar deuren net als boekhandel Selexzys Verwijs die in het zelfde pand zit. Jammer, zo,n mooie boekwinkel in zo,n statig oud pand. Verwijs fuseert met De Slegte, Bagels and Beans verdwijnt gewoon, gelukkig zit er nog een filiaal op De Plaats... maar daar zit je toch niet zo hoffelijk als in de Passage.

Genoeg gezeurd want het was heerlijk. We kregen een bord met stukjes cheesecake, brownies, dadeltaart, bagels met roomkaas en jam, muffins en medjoul dadels gehuld in en flinke laag chocolade en thee natuurlijk.

O,o,o, wat hebben we gesmuld. Op een klein stukje bagel na was alles op. De buikjes waren gevuld, iedereen was tevreden en oma helemaal blij.

(die dadel taart is echt goddelijk, recept vind je hier)


2 opmerkingen:

  1. Ja, jammer dat ze weggaan, de boekhandel, maar ook bagels & beans, ze hebben niet alleen overheerlijke dadeltaart, maar ook nog eens de lekkerste cappuccino van Den Haag!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Caroline:Ha,jij bent ook een echte fan;)Het was zo,n mooie combinatie, boeken koffie, thee, lekkers...

    BeantwoordenVerwijderen