zaterdag 12 januari 2013

Vega clubsandwich

Zaterdag 06-08-2011-9

Voor 2 personen

6 sneetjes licht geroosterd wit casinobrood, veganaise, paar blaadjes icebergsla, tomaat,  kipstukjes van de Vegetarische Slager, eetlepel Liquid Smoke, beetje water, boter.

Marineer de kipstukjes  in een eetlepel Liquid Smoke en een eetlepel water. Laat een paar uur intrekken.

Verhit boter in een pan en bak de stukjes tot ze een beetje gaan kleuren. Besmeer een boterham met mayo/veganaise en leg er een slablad op. Leg wat van de stukjes op de boterham.

Besmeer de volgende boterham aan beide zijden met mayonaise en leg op de vorige boterham. Leg er wat sla, tomaat en stukjes op. Besmeer de derde boterham aan een kant met mayonaise en dek de sandwich af met de besmeerde kant van het brood.

Halveer de sandwich overlangs doormidden en steek in iedere helft een prikker dan bljft alles mooi op elkaar zitten.

De Liquid Smoke gebruikte ik als smaakmaker inplaats van de bacon die op een 'normale' Clubsandwich zit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten