dinsdag 19 februari 2013

Crazy Sexy Kitchen

Het andere boek dat ik bestelde is Crazy Sexy Kitchen van Kriss Carr. Als je Crazy Sexy Diet hebt gelezen kan dit boek niet achterbijven.

Wat een gezonde recepten. Door het boek te lezen voel je je meteen al een stuk beter!

Volgende boeken op mijn verlanglijstje zijn Meatless van Martha Stewart en Kyra's Kitchen van Kyra de Vreeze

6 opmerkingen:

 1. Dat is grappig dat zijn ook de boeken op mijn verlanglijstje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Laurie: dat is inderdaad heel toevallig...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dag Winny,

  Mooie blog.

  Ik twijfel of CSK nog iets toevoegt aan Crazy Sexy Diet en de andere kookboeken die ik heb: dikke vegetarier, ouur plantaardig, veggiestan, ecofabulous koken, vegeterranean,..
  Wat vind jij ?
  Thérèse

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Therese: Als je twijfelt moet je het gewoon niet doen. Ik vind het een fijn boek om erbij te hebben. Er staan veel recepten in en ook een hoop informatie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dag Winny,

  Het gaat er meer om dat ik het boek wel via Internet kan bestellen, maar het verder nergens kan vinden - dus ik kan het ook niet doorbladeren. Ik heb Crazy Sexy Diet al met alle achtergrondinformatie. Dus ik was inderdaad benieuwd of de recepten nog wat toevoegen.

  Thérèse

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Therese : Ik heb het boek eerst doorgebladerd bij'The American Book Center'. De boeken zijn daar wel een stuk duurder maar scheelt dat je ze in kan kijken. Er zit een ABC in Den Haag en in Amsterdam. Ik weet natuurlijk niet waar je woont maar misschien is dit een optie

  BeantwoordenVerwijderen