maandag 11 februari 2013

Preibroodjes


Met plantaardige kaas

Rol plantaardig bladerdeeg (Tante Fanny), 1 grote prei in ringetjes en goed gewassen, tijm, citroen, zakje geraspte kaas (Wilmersburger) of een rolletje geitenkaas, handje walnoten fijn gehakt, peterselie

Bekleed een bakplaat met het bladerdeeg (er zit al bakpapier onder ) en prik er wat gaatjes in. Verhit olie in een pan en bak  de prei op laag vuur zacht. Breng op smaak met tijm, peterselie, peper en citroensap. Laat afkoelen

Beleg het bladerdeeg met het preimengsel en strooi er de walnoten en de kaas over. Zet het bakblik in een voorverwamde oven van 200 graden en bak in 15/20 minuten gaar en goudbruin.

met geitenkaas
Bron bewerkt recept: Good Food

1 opmerking:

  1. Daar keek ik nog steeds naar uit. Lijkt me heerlijk.

    Groet Mieke

    BeantwoordenVerwijderen