zondag 3 maart 2013

'Kip'salade

2 bakjes 'kipstukjes', bakje tauge, sla, paprika in blokjes, wortel geraspt, komkommer in blokjes, paar lenteuitjes in ringetjes, chilisaus, 1/2 blik kokosmelk, sojasaus, scheutje citroensap, paar eetlepels pindakaas, teen knoflook, gemberpoeder, noodels

Maak een saus van pindakaas, gemberpoeder, knoflook, citroensap, chilisaus, kokosmelk en sojasaus. Verwarm op laag vuur. Als het te dik is voeg je wat water toe

Meng de sla met tauge, paprika, komkommer, wortel en lenteui. Voeg de kipstukjes toe. Bereid de noodles volgens gebruiksaanwijzing. Schep wat noodles in een bord, de salade er op en schep er wat van de saus over.

Bron bewerkt recept: Closet Cooking

2 opmerkingen:

  1. heel erg lekker, heb je recept gebruikt maar dan voor hapjes, groente in glaasje geschept met wat saus erop en daar stukjes krokant gebakken pits's bij gegeven, het viel erg in de smaak bij de kaarters, zelfs bij de vleeseters ging het er goed in.
    dus weer bedankt voor een lekker recept

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Eveliene : Leuk idee om de salade in een glaasje te serveren!

    BeantwoordenVerwijderen