woensdag 6 maart 2013

Pasta met paprikasaus

400 gram pasta, olie, 2 bakjes seitan gehakt, 2 uien gesnipperd, 1 paprika in kleine blokjes gesneden, flinke teen knoflook, pot geroosterde paprika's, scheut witte wijn, kopje kookwater van de pasta, theelpel bouillonpoeder, snuf chilivlokken, bosje bascilicum fijn gehakt, oregano, zout en peper, half blok haloumi (optioneel)

Kook pasta volgens gebruiksaanwijzing op het pak. Bewaar een kopje kookwater. Verhit olie in een pan en fruit ui en knoflook. Laat 5 minuten zweten.Voeg het seitan gehakt, bascilicum en de paprikablokjes toe.

Pureer de geroosterde paprika's uit het potje. Voeg wijn, bouillon en kookwater aan het seitanmengsel. Schep de gepureerde paprika,s toe en roer alles goed door elkaar. Breng op smaak met peper, oregano en chilivlokken.

Schep de pasta door de saus. Snij de haloumi in kleine blokjes en schep door de pasta. Breng op smaak met peper en eventueel nog wat zout.

Bewerkt recept : bron Kalofagas


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen