dinsdag 26 maart 2013

Zelf maken : broodje gyros

Van de megaberg seitan  besloot ik ook nog een broodje gyros te maken.

Snij de plakjes seitan in dunne reepjes en breng ze flink op smaak met gyroskruiden. Snij een rode ui in ringen. Verhit olie in een pan en bak de gyros knapperig met de rode ui. Verwarm 2 pita broodjes en schep de gyros er in. Serveer met een koolsalade en/of knoflooksaus.

3 opmerkingen:

  1. Hallo Winny!
    Dit ziet er erg lekker uit. Ik ken wel de seitanbroodjes.

    Seitan is dat gewoon te koop bij de biologische winkel?
    Ik kwam via Carolien haar blog op jouw log.
    Wij eten al jaren vegetarisch dus leuk om hier recept ideeën op te doen!

    Groetjes, Viviane

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Viviane: Seitan koop je bij de natuurwinkel in potten en pakjes. Ik vind het erg lekker en je kan er heel veel mee. Nou vegetarische ideeën genoeg lijkt mij zo. Leuk dat je hier terecht bent gekomen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ben ook bezig met mijn eigen 'kooklog' maar die is nog niet online.
    En ga je zeker volgen hier.

    Ga ik volgende keer kijken bij de Ekoplaza voor seitan!

    BeantwoordenVerwijderen