maandag 8 april 2013

Griekse salade op een stokje

1 rode en 1 gele paprika, komkommer, pommodoortjes, kalamata olijven, 1 rode ui, feta (AH verkoopt Griekse feta die vegetarisch is in het koelvak en anders bij de natuurwinkel) tapasstekers

Halveer de ui, haal de rokken los en halveer de grote stukken nogmaals. Snij komkommer in plakken en halveer de plakjes. Halveer de tomaatjes. Snij de paprika in stukken. Snij de feta in blokjes.

Marineer de groenten in olijfolie met oregano. De feta gebruik je nog niet

Maak de groenten niet te groot en niet de klein. Hou ongeveer de grote van de halve komkommerplakken aan.

Rijg een olijfje, kerstomaatje, stukje rode ui, paprika, komkommer en blokje feta aan een prikker.

Zet de prikkers recht op op een bord. Glas wijn erbij of Ouzo en geniet!

Bron: Kalafogas

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen