donderdag 11 april 2013

Open enchilada's

4 personen

8 wraps, olijfolie, 1 ui gesnipperd, zout en peper, 1 rode, 1 groene, 1 gele paprika in blokjes, potje taco saus, zwarte olijven fijn gehakt, zakje geraspte kaas, avocado

Verhit wat olie in een pan en fruit de ui en de paprika zacht. Breng op smaak met peper en zout. Schep de taco saus op de wraps. Schep het ui paprika mengsel op de saus en strooi er de olijven en kaas over. Zet de wraps in de oven tot de kaas is gesmolten.

Prak een avocado fijn met komijnpoeder, citroensap, peper zout, knoflook en uienpoeder. Serveer de guacamole bij de wraps.

2 opmerkingen:

  1. ziet er lekker en makkelijk uit!

    wij hebben gisteren groentetaart gemaakt met bladerdeeg. nog over dus dat stond vanavond weer op het menu!

    Groetjes, Viviane

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Viviane: Zie dat je blog ook actief is, leuk:)

    BeantwoordenVerwijderen