zondag 24 november 2013

Vegan Challenge dag 23

broodje spicy bean burger
Nog maar een week te gaan met de Challenge, wat gaat het snel...

Ontbijt : 2 plakken bananenbrood, trosje druiven, kruidenthee

Lunch bij familie : 2 meergranen broodjes met kip kerriesalade van de Vegetarische Slager  (niet vegan) plak spelt/rozijnenbrood

Avondmaaltijd : 2 broodjes spicy bean burger met Wilmersburger cheddar, sla tomaat en augurk en een heerlijk vegan cocktailsausje 

Tussendoor : dropjes (zonder gelatine wel met bijenwas), zwartwit pastilles, blokje pure chocolade, soja latte, naturel chips, ongebrande noten met gesuikerde gemberstukjes, wijn.

Vegan cocktailsaus : 3 volle eetlepels eivrije mayonaise (machandel )of veganaise, 2 eetlepels ketchup, theelepel mosterd, sambal naar smaak, scheutje citroensap, stukje ui heel fijn gesnipperd, augurkje fijn gesnipperd, theelepel kerriepoeder, kneepje plantaardige worcestershiresaus, knoflookpoeder, peper.

Meng alles door elkaar tot een lekker sausje


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen