dinsdag 3 december 2013

Lauw warme 'kip' salade

Bron plaatje VTM
2 personen

Bakje kipstuckjes, 500 gram aardappels, 1 grote paprika, 1 ui, teen knoflook, paar bosuitjes in ringetjes, bakje tomaatjes, sla, handje alfafa, olie, azijn, peper en zout, theelepel mosterd,

Kook de  aardappels 20 minuten in de schil en zet even weg. Snipper de ui en de knoflook. Snij de paprika in blokkes en de bosui in ringetjes.

Doe de sla in een schaal en meng met de tomaatjes en alfalfa. maak een dressing van olie, azijn, mosterd, peper en zout.

Verhit olie in een pan en bak de ui met knoflook en paprika. Snij de gekookte aardappels in stukjes en meng met de gebakken groenten, dressing en leg op de sla. Schep de kipstuckjes er op.

2 opmerkingen:

 1. Hallo,
  Via onze website www.volrecepten.be kunnen onze bezoekers grasduinen in meer dan 51.000 recepten vermeld in blogs en websites. Bovendien hebben we voor onze bloggers een lijst met Topblogs samengesteld, waar u andere bloggers kunt vinden én uw eigen blog kunt toevoegen: http://www.volrecepten.be/topblogs-met-recepten. Wij indexeren uw recepten zodat onze bezoekers ze via onze zoekmachine kunnen vinden. Bovendien is Volrecepten.be volledig gratis!
  Waarom niet lid worden van deze grote familie?
  Wij zijn ook aanwezig op www.facebook.com/VolreceptenBelgie!
  Breng ons een bezoek!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Olga Garces :Ik ben al lid van jullie website. Banner staat rechts...beetje in het midden!

  BeantwoordenVerwijderen