maandag 2 december 2013

Makkelijke ontbijtrepen

75 gram snelkokende havermout, 125 gram speltmeel, 125 gram rietsuiker, 1/2 tl bakpoeder, snuf zout, 1/2 tl kaneelpoeder, snuf nootmuskaat, 4 el zonnebloem en pompoenpitten, 4 el geraspte kokos, 4 el gedroogde cranberry,s, 1 el lijnzaad, 1 el sesamzaad, 1,25 dl zonnebloemolie, 3 el sinaasappelsap

Verwarm de oven voor op 170 graden. Vet een bakvorm van 20x20 cm licht in met olie. Meng alle droge ingrediënten en roer dan de olie en het sinaasappelsap er door. Druk het mengsel stevig aan de bakvorm en bak in 30-35 minuten gaar en goudbruin/ Laat de koek 5 minuyten afkoelen in de vorm en snij dan in repen. in een luchtdicht afgedekte trommel blijven ze wel 1 week goed maar of ze dat redden.....

Bron :500 vega gerechten

Geen opmerkingen:

Een reactie posten