donderdag 30 januari 2014

Aardappel en paddestoelen curry

3 personen

Olie, 1 grote ui gesnipperd, 400 gram paddestoelen in stukjes, maakt niet uit wat voor gebruik wat je lekker vind, theelepel ketoembar, 1/2 theelepel koenjit, volle theelepel garam masala, snufje chilipoeder, 600 gram krieltjes, bakje kerstomaatjes of 3 grote tomaten, water, citroensap, peper en zout.

Verhit de olie in een pan en fruit ui. Voeg de paddestoelen toe en bak kort op hoog vuur. Voeg dan de tomaatjes en krielaardappeltjes toe en de kruiden. Zet het geheel onder water en kook 15-20 minuten.
Breng verder op smaak met citroen, peper en zout.

(Kruiden kan je beter naar eigen smaak gebruiken, ik doe alles uit de losse pols en houd met niet zo aan maten)

Serveer met een stuk naanbrood

Bron: Vegan Dad

Geen opmerkingen:

Een reactie posten