maandag 27 januari 2014

Broodje falafel

2 personen

Bakje Vivera falafel, 4 pita broodjes, veganaise of mayonaise, knoflook geperst, peperselie, citroensap, peper, ketchup, gesnipperde ui, sambal, djintan, olie

Rooster de broodjes in de broodrooster. Verhit wat olie en bak de falafel goudbruin en gaar.
Maak knoflooksausje van veganaise of mayonaise, knoflook, citroensap, peterselie, peper en zout
Maak rode uiensaus van ketchup, beetje sambal, djintan en gesnipperde ui.

De sausjes maak je natuurlijk al ruim van te voren zodat ze goed op smaak komen.
Serveer de sausjes bij de broodjes met sla, komkommer en tomaatjes

2 opmerkingen:

  1. Falafel is echt lekker! Wij eten de broodjes altijd met falafel, sla, wortel en een sausje van Griekse yoghurt met knoflook.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Maaike:Ik ben er dol op. De lekkerste zijn natuurlijk van Maoz. Zit helaas niet in Den Haag en omgeving

    BeantwoordenVerwijderen