woensdag 26 februari 2014

Koolrabi salade

2 koolrabi's, 125 gram komijne kaas, 2 appels, bieslook, 3 eetlepels mayonaise, kerriepoeder, citroensap, theelepel mosterd, 1 theelepel honing.

Schil de koolrabi's en snij ze in dunne reepjes/blokjes. Schil de appel en snij in blokjes. Snij de komijnkaas in blokjes. Schep alles door elkaar.

Maak een dressing van mayonaise, bieslook, kerrie, citroensap, mosterd en honing. Schep de dressing door de salade en laat een paar uur op smaak komen. Serveer met gebakken aardappeltjes.

5 opmerkingen:

  1. Ik ga 'm opslaan en snel een keer maken. Heerlijk als het straks wat warmer weer wordt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Tessa: Zo is dat, wijntje erbij, zonnetje... Komt helemaal goed :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hi, nou ik heb 'm gemaakt hoor en vanmorgen online gezet. Met natuurlijk een link naar jou! :)

      Verwijderen
  3. @Tessa. Prachtige foto op jouw site, het water loopt in mijn mond. Snel weer koolrabi halen haha

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je! :) Ja ik zou inderdaad maar snel weer een nieuwe lading maken. Hij was heerlijk.

      Verwijderen