zondag 23 maart 2014

Quinoa repen

1/2 cup quinoa, 1/2 cup chiazaad, 1/4 cup lijnzaad, 1/4 cup kokosrasp, 1 cup havermout, 1/2 cup amandelen, 1/2 cup cranberries, 2/3 cup pindakaas, 2/3 cup rijststroop, snufje zout, kaneel, kardamom en vanille extract (alle drie naar eigen smaak)

Oven op 175 graden. Meng quinoa met lijnzaad, chiazaad, kokos, amandelen en havermout. Schep het mengsel op een bakplaat er rooster 5-10 minuten.

Meng pindakaas met rijststroop in een pannetje en breng aan de kook. Voeg het zout, de kruiden, cranberries en zaden toe en roer goed door elkaar.

Schep het mengsel in een ovenschaaltje en druk goed aan. Laat een uur opstijven in de koelkast en snij ze dan in repen of blokjes

Bron : Cooking Quinoa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten