zaterdag 24 mei 2014

Aardappel salade met frisse kruiden dressing

2 personen

250 gram aardappels geschild en in blokjes gesneden. 2 eieren hard gekookt, handje kerstomaatjes, 2 augurken fijn gehakt, 3 Amsterdamse uitjes fijn gehakt, 1 lente uit in ringetjes gesneden, handje verse peterselie, 10 stengels bieslook, teen knoflook geperst, 1/2 kopje mild and creamy soja yoghurt van Alpro, eetlepel veganaise, peper en zout, augurkennat, sla

Kook de aardappelblokjes 10 minuten. Leg sla op borden. halveer de kerstomaatjes en leg ze op de sla. Pel de eieren en snij in plakjes. leg de eieren op de sla. Maak een sausje van sojayoghurt, veganaise, knoflook, lenteui, de kruiden,augurk en Amsterdamse uitjes. Schenk het sausje over de salade
.

Bron bewerkt recept Celia Brooks 5:2 vegetarian

Geen opmerkingen:

Een reactie posten