woensdag 14 mei 2014

Bananen cupcakes

Bananen cupcakes

2 cups tarwebloem, 1 cup suiker, 1 theelepel bakpoeder, 1/2 theelepel bakingsoda, snufje zout, theelepel kaneel, 1/2 theelepel nootmuskaat, theelepel gemberpoeder, 2 rijpe bananen met een vork fijn geprakt, 1 cup kokosmelk, 1/2 cup zonnebloemolie, 2 theelepels witte of appelazijn, beetje vanillesuiker of vanille extract.

Meng in een grote kom bloem, suiker, bakpoeder, baking soda, zout, kaneel, nootmuskaat, vanille en gember. Meng in een andere kom bananen, olie en kokosmelk.

Schep de mengsels bij elkaar en roer luchtig door maar niet te lang.

Verhit de oven op 175 graden. Zet 12 papieren vormpjes in een muffinplaat en schep het beslag er in. Zet de cupcakes in de oven en bak ongeveer 30 minuten. Prik met een cocktailprikker in de cupcakes om te kijken of ze gaar zijn en bak anders nog een paar minuten extra.

Cupmaatjes kan je kopen bij AH

Bron bewerkt recept: Chef Chloe Coscarelli

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen