donderdag 8 mei 2014

Zelf maken, meusli

Dat sommige dingen toch zo kinderlijk eenvoudig kunnen zijn en zo veel lekkerder. Ik maak al een aantal jaar mijn eigen creusli en vanaf vandaag ook mijn eigen meusli

300 gram havervlokken, 60 gram amandelen grof gehakt, 30 gram rozijnen, 15 gram tarwekiemen, paar stuks gedroogde fruit, appel, pruim, abrikoos etc.

Meng de havervlokken met tarwekiemen, rozijnen en amandelen. Knip het gedroogde fruit in stukjes en meng door de meusli

Doe 3 eetlepels meusli in een kom en schenk er yoghurt of sojayoghurt over. Zet een nachtje in de koelkast en eet s,morgens lekker op met eventueel nog wat extra fruit, appelcompote of noten. 

(Ik koop gewoon een zak tutti frutti bij AH of Lidl en knip dat fijn om door de meusli te mengen)

Bron bewerkt recept: Elke dag supergezond - Heidi Swanson

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen