donderdag 28 augustus 2014

Choco brokken

1/2 cup gedroogde banaan, 1/2 cup rozijnen, 1/2 cup ongezoute pinda's, 1/2 cup pecan of walnoten, 200 gram pure chocolade van minimaal 70% (ik gebruikte Tony Chocolonely)

Doe de noten en het fruit in een kom en maal grof met een stamper. Breek de chocolade in stukken en doe in een kom.Smelt de chocolade 'au bain Marie' of in de magnetron.

Bekleed een vierkant ovenschaaltje met bakpapier
Meng het noten mengsel bij de chocolade en roer goed door zodat de chocolade het mengsel goed bedekt.

Schep het chocolademengsel in het schaaltje en verdeel alles goed over de bodem. Zet het schaaltje een paar uur in de koelkast.

Haal de chocolade uit de koelkast en trek met papier en al uit het schaaltje. Verwijder het bakpapier en breek de chocolade in stukken.

Gebruik noten en fruit wat je lekker vind of in huis hebt!

Bron bewerkt recept Vegan Magazine

Geen opmerkingen:

Een reactie posten