donderdag 2 oktober 2014

Paneer in boter-tomatensaus

Half blik tomaatstukjes, 250 ml (soja)room, 2 cm geschilde en geraspte gember, 1 theelepel garam masala, scheutje citroensap, beetje suiker, theelepel sambal, snuf zout, snuf chilivlokken, 1/2 theelepel djintan, 1/2 theelepel fenegriekzaad, 400 gram paneer in blokjes, gemalen zwarte peper, 2 eetlepels roomboter, olie, komijnzaadjes, handje verse koriander.

Meng tomaatblokjes, sojaroom, gember, garam masala, citroensap, suiker, sambal, zout, chilivlokken, komijn en fenegriek in een kom en zet even weg.

Bestrooi de paneer met peper en zout meng voorzichtig en zet even opzij.

Verhit olie en boter in de pan op halfhoog vuur en voeg de komijnzaadjes toe. Schep de paneer in de pan en bak de kaas aan alle kanten bruin.

Voeg de tomatensaus toe meng goed door elkaar en breng aan de kook. Zet het vuur dan weer laag en laat 4-5 minuten zachtjes koken. Strooi de verse koriander over het gerecht.

Serveer met rijst, komkommer raita en mangochutney

Bewerkt recept: bron Madhur Yafrrey

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen