zondag 19 oktober 2014

Piadina met bonen puree, avocado en zongedroogde tomaten

Ik kocht een tijdje geleden tijdens de Italiaanse weken bij Lidl piadina's. Een soort van grote wraps. Wraps kan je dus ook voor dit recept gebruiken. Bij mij moesten de piadina,s op, die liepen tegen de einddatum aan, alhoewel ik me daar nooit zo veel van aantrek

Blik baked beans van La bio Idea of en blik witte bonen, teen knoflook, peper, zout, olijfolie, 1 avocado, zongedroogde tomaten op olie, zoveel als je lekker vind, bolletje mozzarella

Pureer de baked beans of witte bonen met knoflook en wat olijfolie tot een puree. Breng op smaak met peper en zout. Snij de avocado in plakken en scheur de mozzarella in stukken. Knip de zongedroogde tomaten in stukjes.

Besmeer de piadina of wraps met het bonenmengsel en beleg met de tomaat, avocado en mozzarella. Klap de piadina dubbel en steek vast met en prikkertje. Verhit een beetje olijfolie in een pan en bak de piadina aan beide zijden bruin.

Bewerkt recept: Chloe's Vegan Italian Kitchen  (zonder de mozzarella dus, maar ook die moest op)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten