zondag 26 oktober 2014

Pita met 'kipshoarma'

2 personen

2 pakjes kipshoarma (Vegetarische Slager) 1 ui in ringen, iceberg sla in reepjes, knoflooksaus, pikante tomaten/uiensaus, boter, 4 pitabroodjes

Verhit boter in en pan en bak de kipshoarma bruin en knapperig. Rooster de broodjes in een broodrooster en snij ze open. Doe wat sla in de broodjes en de reepjes kipshoarma, Serveer met de sausjes.

Knoflooksaus kan je maken van eivrije mayonaise met een beetje sojayoghurt, citroensap, wat olie, peper, zout, knoflook en peterselie. Voor de tomaten/uiensaus meng je ketchup met fijn gehakte ui, beetje sambal en een snuf djintan.

2 opmerkingen:

  1. Oh ja lekker. Ben gek op de producten van de vegetarische slager. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk hé'ik koop er ook regelmatig produkten van. :)

    BeantwoordenVerwijderen