dinsdag 4 november 2014

Yoga Cookies

1 1/2 cup tarwebloem, 1 theelepel kaneel, snuf zout, 3/4 cup zonnebloemolie, 1/2 cup rijststroop, 1 1/2 cup havermout, 1/2 cup geraspte kokos, 1/2 cup rozijnen, 1/2 cup klein gehakte walnoten, 1/2 cup chocolatchips of stukjes chocolade

Oven op 180 graden. Bekleed een bakplaat in met bakpapier.

Meng in een grote kom bloem, kaneel en zout. Meng in een andere komolie, rijstsroop, en vanille. Voeg het natte mengsel bij de droge ingrediënten en roer goed door elkaar. Schep met een spatel, havermout, walnoten, rozijnen, kokosrasp en chocolade door het deeg. Schep 1 1/2 lepel deeg uit het koekjesdeeg en leg op de bakplaat. Druk wat platter met je hand.

Bak de koekjes in 15 minuten gaar en goudbruin. Kijk wel regelmatig want niet iedere oven is hetzelfde

Bron: Cloë's Kitchen





Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen