donderdag 19 maart 2015

Enchiladas met linzen en geitenkaas

2 personen

4 grote wraps, 1 ui gesnipperd, teen knoflook geperst, blik linzen uitgelekt, blik tomaatblokjes, 4 plakken geitenkaas, 2 eetlepels milde salsa,, 1/2 theelepel oregano, 1/2 theelepel ketoembar, 1/2 theelepel komijnpoeder, snufje chilivlokken, peper en zout, handje verse peterselie en verse bieslook, beide fijn gehakt, 8 zwarte olijven gehalveerd, beetje olijfolie.

Verhit olie in een pan en fruit ui en knoflook. Voeg linzen en 3/4 van het blik tomaatblokjes toe. Voeg de kruiden toe en laat alles goed heet worden.

Leg de plakken geitenkaas op de wraps. Schep hier het linzenmengsel op. Rol de wraps op en zet vast met een cocktailprikker. Meng het restje tomaatblokjes met de salsa en schep op de wraps. Strooi de olijven erover.

Verwarm de oven op 200 graden en zet de wraps 10 minuten in de hete oven. Serveer met guacamole en een salade.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten