dinsdag 21 april 2015

Gnocchi met champignons, ui en spinazie

100 gram sjalotten gesnipperd, 200 gram champignons in plakjes, boter, zout en peper, pak gnocchi, 125 ml sojaroom, 1/2 el mosterd, 150 gr biologische gewassen spinazie, handje verse peterselie, teen knoflook, paar draaien of een mespunt nootmuskaat, pecorino (optioneel)

Verhit de boter in een pan en fruit de ui met knoflook. Voeg champignons toe en de room. Breng op smaak met mosterd, peper, zout, nootmuskaat en peterselie. Schep dan de spinazie door de saus en laat slinken.

Kook gnocchi volgens gebruiksaanwijzing op het pak. Haal ze met een schuimspaander uit het water zodra ze boven komen drijven en schep meteen door de saus. Laat alles nog even goed heet worden en schep de gnocchi in borden. Maal er wat pecorino er over.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen