dinsdag 7 april 2015

Pannenkoekjes van kikkererwt en zongedroogde tomaatjes met een salade

2 personen

Pannenkoekjes: 1 1/2 cup kikkererwtenmeel, 1 1/2 cup water, 8 zongedroogde tomaatjes op olie in kleine stukjes geknipt, 1 volle eetlepel edelgist, Provencaalse kruiden, peper, zout, paprikapoeder, 1 theelepel shoyu, olie

Salade:  gemengde sla met rucola, hand kerstomaatjes, eetlepel zwarte olijven, 1 avocado, handje pompoenpitten, olie, balsamico, theelepel mosterd, eetlepel edelgist, peper en zout.

Maak een dressing van de olie, balsamico, mosterd, edelgist, peper en zout. Rooster de pompoenpitten.
Meng in een kom de sla met tomaat, olijven en avocado. Schep de dressing door de salade.

Meng voor de pannenkoekjes alle ingrediënten door elkaar. Verhit wat olie in een pan en bak 8 kleine pannenkoekjes. Ik bak er drie tegelijk in een pan.

Serveer de salade bij de pannenkoekjes

Bron: VegaDutchie





Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen