dinsdag 9 juni 2015

Chili beans met geroosterd brood

2-3 personen

1 rode ui gesnipperd, 2-3 tenen knoflook geperst, flinke snuf chilivlokken, handje verse bascilicum, 250 ml water, 2 blikken/potten witte of gemengde bonen, blik tomaatblokjes, peper, zout, komijnpoeder naar smaak, olie, speckjes van De Vegetarische Slager

Verhit olie in een pan en fruit de ui met knoflook en chilivlokken. Spoel de bonen af in een vergiet en voeg bij het uimengsel. Roer goed door. Bak de speckjes mee.

Schep de tomaatblokjes met bascilicum, komijnpoeder en peper en zout door het bonenmengsel. Voeg het water toe. Roer alles goed door en laat op hoog vuur goed warm worden.

Rooster een aantal boterhammen en schep het bonenmengsel er op. Strooi er nog wat verse peterselie over.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten